Mă bucur să te cunosc!

Mă numesc Mihaela Matei și fac parte din echipa de medici a Clinicii de Nutriție Kilostop.

Am 34 ani, 64 kg și 164 cm înălțime. Dacă aceste date ți se par nepotrivite pentru un medic specialist în rezolvarea problemelor de greutate, o să adaug și că kilogramele pe care le am în plus sunt kilograme de dragoste. Sunt însărcinată în 17 săptămâni, iar băiețelul meu urmează să se nască la începutul anului viitor. Deci, ca să fie clare lucrurile de la bun început, vom semna împreună articolele de pe blogul SmartMama.

Eu sunt absolventă a Facultății de Medicină Generală din Cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București (2002-2008). Valorificându-mi interesul pentru îngrijirea și sănătatea corpului, în 2009 am urmat cursuri de dermato-cosmetică și îngrijire corporală. În 2009, am început  rezidențiatul în Medicină de Familie la Spitalul Clinic „Sf. Ioan” din București, iar în 2013 am devenit medic specialist în Medicină de Familie.

Lucrez la Clinica de Nutriție KiloStop de aproape 5 ani și sunt manager medical la KiloStop Unirii. De 3 ani îmi trec pragul femei însărcinate pe care le ajut să învețe să mănânce sănătos și echilibrat, în acord cu nevoile nutriționale ale lor și ale bebelușului pe care îl poartă în burtică.

Sunt nerăbdătoare să aplic eu însămi strategia pierderii în kilograme și a menținerii după naștere, dar până atunci te invit să mă însoțești în această extraordinară aventură care este sarcina! Vom parcurge pas cu pas tot ceea ce înseamnă alimentație corectă, cu implicații profunde atât pentru sănătatea mamei, cât și a bebelușului.

Te încurajez să te bucuri din plin de aceste 9 luni și îți vin în ajutor cu sfaturi pentru un regim nutrițional echilibrat și un moral ridicat. Împreună vom învăța, de asemenea, să facem față clasicelor pofte fără ca asta să ne coste kilograme în plus.

Sper să îți placă motto-ul meu și să fii motivată să ți-l însușești și tu: „În timpul sarcinii, nu mâncăm cât doi, ci suntem sănătoși amândoi!”.

Facebook Comments