Să facem cunoștință!

Mă numesc Sabina Bică, sunt medic nutriționist și mă bucur că avem ocazia să ne cunoaștem prin intermediul blogului SmartMama. Ca și voi, sunt mămică, iar la capitolul „smart” vă propun să ne perfecționăm împreună.

Am absolvit Facultatea de Medicină din cadrul Universității de Medicină și Farmacie „Carol Davila” din București în 2011. Am urmat apoi rezidențiatul cu specialitatea Diabet, Nutriție și Boli Metabolice la Institutul de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice „Nicolae Paulescu” din București. Sunt membră a Colegiului Medicilor din România, iar începând din 2013 m-am alăturat echipei de medici a Clinicii de Nutriție KiloStop, cea mai mare clinică de nutriție din țară. Mi-am petrecut ultimii 4 ani ajutându-i pe oamenii cu probleme de greutate să scape de povara kilogramelor în plus și să facă pasul decisiv către un stil de viață sănătos.

Acestea fiind spuse, să trecem la partea care sunt convinsă că și vouă vi se pare esențială: cea mai mare realizare cu care mă mândresc este fetița mea de 1 an și 6 luni. Alegerile pe care trebuie să le fac zi de zi în creșterea ei m-au inspirat să le împărtășesc și altor mămici rezultatele studiilor și cercetărilor în care am încredere și metodele pe care le aplic în alimentația ei.

Împreună cu pacienții mei, descopăr în fiecare zi că există soluții pentru orice problemă de greutate. Tocmai pentru că nu vreau să ajungem într-un punct critic, nici noi, nici copiii noștri, cred cu tărie că cel mai important este să ne educăm obiceiurile alimentare.

Aștept cu drag comentariile voastre pe marginea articolelor, și, de ce nu, trucurile alimentare care și-au dovedit eficiența în experiența voastră de până acum.

Hai să facem alături de copiii noștri primii pași către un stil de viață sănătos!

Facebook Comments